Despre noi

De peste 8 ani, ne place să facem lucrurile cu răbdare: să ne cunoaştem bine clienţii, să aflăm ce nevoi au, să-i ajutăm cu sfaturi, să-i asistăm şi să ne considerăm treaba încheiată doar în momentul în care fiecare produs vândut e montat cu precizie, la locul lui.

Comercializăm produsele Classen pentru că sunt renumite pentru eleganţa şi calitatea lor şi ne mândrim cu o echipă de profesionişti gata să le ofere clienţilor noştri toate serviciile de care au nevoie. În magazinul nostru, vei găsi nu doar o gamă variată de uşi de interior, uşi metalice şi parchet laminat de cea mai bună calitate, ci şi consiliere, deschidere şi bunăvoinţă.

Şi ca să pleci de la noi mulţumit, îţi oferim din partea casei măsurătorile şi întocmirea necesarului, plus transportul produselor la domiciliu şi te ajutăm cu montarea lor eficientă şi rapidă.

Noi zicem că eşti pe mâini bune. De când suntem în domeniu, am vândut şi montat aproximativ 125.000 m² de parchet şi 28.000 de uşi. Altfel spus, parchet cât pentru 12 terenuri de fotbal şi mai multe uşi decât are Casa Poporului. Iar asta înseamnă că, până în prezent, am făcut peste 7.000 de clienţi fericiţi.

Sperăm ca tu să fii următorul!

Lucrări realizate

Ne mândrim cu
7.000 Clienți fericiți 28.000 Uși vândute și montate 125.000 M² de parchet vândut și montat
Ce spun clienții noștri
75 de uși achiziționate. Montaj profesional, prețuri corecte. Colaborăm de 2 ani. Mulțumim.
SC Domino Stil SRL, București
Cataloagele Classen 2018