Servicii

O treabă bine făcută e una făcută până la capăt. Aşa că ne place să fim acolo pentru clienţii noştri cap-coadă, în tot procesul de selecţie şi montare, cu servicii profesioniste oferite gratuit de către echipa noastră de specialişti.

Transport

Transport

Uită de dubiţe, taxiuri cu tarif la suprapreţ sau firme de transport de marfă. Te ajutăm noi să ajungi cu produsele la destinaţie în deplină siguranţă.

Dacă ai cumpărat din magazinul nostru, îţi oferim TRANSPORT GRATUIT pe raza municipiului Bucureşti, indiferent în ce sector stai, la achiziționarea de produse de peste 1000 RON!
În cazul ușilor metalice, transportul este GRATUIT daca achiziționați și montajul nostru.

Masuratori

Masuratori

Vrei să cumperi nişte uşi, dar nu ştii dacă se vor potrivi? Vrei să-ţi montezi parchet laminat, dar nu eşti sigur dacă ţi-au ieşit bine măsurătorile? Lasă-ne pe noi să ne batem capul cu asta!

Echipa noastră se va deplasa la domiciliu, îţi va face toate măsurătorile şi îţi va spune de ce materiale ai nevoie şi în ce cantităţi. Taxa de 200 de lei pe care o vei plăti pentru acest serviciu va fi apoi scăzută din preţul produselor, în momentul în care plasezi comanda cu montaj.

Montaj

Montaj

Nu stăm liniştiţi până ce nu vedem că totul e la locul lui şi ne asigurăm că se potriveşte. De aceea, îţi punem la dispoziţie (contra cost) şi serviciul de montaj al produselor, efectuat de către echipa noastră de profesionişti.

Şi poţi să ai încredere că eşti pe mâini bune: după 8 ani de experienţă şi peste 20.000 de uşi montate, meşterii noştri ar putea să-şi facă treaba şi cu ochii închişi.

Ne mândrim cu
7.000 Clienți fericiți 28.000 Uși vândute și montate 125.000 M² de parchet vândut și montat
Ce spun clienții noștri
Vă mulțumesc pentru produsele oferite și montajul profesionist. Cu siguranță vom colabora și pe viitor pentru alte proiecte.
Săndulescu Dan Florin, București
Cataloagele Classen 2018