Servicii

O treabă bine făcută e una făcută până la capăt. Aşa că ne place să fim acolo pentru clienţii noştri cap-coadă, în tot procesul de selecţie şi montare, cu servicii profesioniste oferite gratuit de către echipa noastră de specialişti.

Transport

Transport

Uită de dubiţe, taxiuri cu tarif la suprapreţ sau firme de transport de marfă. Te ajutăm noi să ajungi cu produsele la destinaţie în deplină siguranţă.

Taxa pentru transport este de 100 LEI în București și pe o rază de 15 Km în jurul magazinului (produsele se livrează până în fața locației).

Masuratori

Masuratori

Vrei să cumperi nişte uşi, dar nu ştii dacă se vor potrivi? Vrei să-ţi montezi parchet laminat, dar nu eşti sigur dacă ţi-au ieşit bine măsurătorile? Lasă-ne pe noi să ne batem capul cu asta!

Echipa noastră se va deplasa la domiciliu, îţi va face toate măsurătorile şi îţi va spune de ce materiale ai nevoie şi în ce cantităţi. TAXĂ MĂSURĂTORI: 100 RON în București și pe o rază de 15 Km în jurul magazinului.

Montaj

Montaj

Nu stăm liniştiţi până ce nu vedem că totul e la locul lui şi ne asigurăm că se potriveşte. De aceea, îţi punem la dispoziţie (contra cost) şi serviciul de montaj al ușilor de interior și metalice, efectuat de către echipa noastră de profesionişti.

Şi poţi să ai încredere că eşti pe mâini bune: după 8 ani de experienţă şi peste 28.000 de uşi montate, meşterii noştri ar putea să-şi facă treaba şi cu ochii închişi.

Ne mândrim cu
7.200 Clienți fericiți 30.000 Uși vândute și montate 130.000 M² de parchet vândut
Ce spun clienții noștri
Am avut nevoie de 4 uşi, am fost la magazin, am fost consiliat pe înţelesul meu, băieţii au venit la măsurători, după care uşile au fost montate într-o zi aleasă de mine. Sunt mulţumit de rezultat. Recomand.
Ovidiu, Bucureşti
Cataloagele Classen 2023