Ușă glisantă dublă

Produsul este disponibil la comandă.
Ca să îți putem face cea mai bună ofertă,
avem nevoie de mai multe informații de la tine. SOLICITĂ  UN  PREȚ

Alege acest produs și primești:

Transport gratuitOriunde în Bucureşti, indiferent de sector.
MasuratoriEchipa va veni la adresa solicitată de tine.
MontajEfectuat de către echipa noastră de meşteri.
Ambalare: sistemul complet de glisare este compus din toc tunel (1 pachet), elementul de mascare (1 pachet), elementul de glisare (1 pachet).

Decoruri: acacia, artar bidirectional, cires bidirectional, makassar, zebrano, cocobolo, contur, cedru, stejar vopsit, wenge, fag european, calvados, stejar polonez, artar, mahon, arin, nuc, cires.
Disponibilitate: sistemul de usi glisante este disponibil in toate decorurile si colectiile cu exceptia produselor din familia BASIC (Chronos, Chronos New, Ksantos, Classic) si a celor din colectia Andromeda.
Îngrijirea uşilor de interior CITEȘTE SFATUL

Folosirea ușilor Classen

Ușile Classen sunt recomandate pentru locuințe, birouri și spații comerciale și au o durată de exploatare de 10 ani in cazul folosirii și întreținerii corecte. Recomandăm ca ușile să fie montate după zugrăvirea locuințelor pentru a preveni deteriorarea acestora. Nu recomandăm montarea ușilor înainte de aplicarea pe zidărie a gletului deoarece în timpul uscării acestuia crește foarte mult umiditatea în cameră. Nu recomandăm depozitarea și montajul ușilor în spații foarte umede. Pentru protejarea tocului și a ușii pe timpul lucrărilor de amenajare, nu recomandăm folosirea rolelor de scoci.
Ne mândrim cu
7.000 Clienți fericiți 28.000 Uși vândute și montate 125.000 M² de parchet vândut și montat
Ce spun clienții noștri
Colaborarea noastră durează de mai bine de 2 ani. O firmă serioasa, cu preţuri şi servicii fără concurenţă. Mulţumesc.
Olteanu Maria, Bucureşti
Cataloagele Classen 2018