Mânere

Mânerele pentru ușile de interior Classen se fac remarcate prin design, calitate și siguranța pe care o oferă. Produsele prezentate îmbină luxul și calitatea în vederea satisfacerii celor mai exigenți clienți, fiind realizate cu ajutorul imaginației designerilor italieni și a unei tehnologii robotizate de ultimă generație.

Mânerele sunt compatibile cu broaștele de tip european, românesc și cu alte tipuri utilizate pe teritoriul României, fiind folosite cu încredere de specialiștii în amenajări interioare, de producătorii și distribuitorii de uși de interior, constructori și arhitecți.

Perforarea orificiilor pentru șuruburile de prindere pe corpul ușii de interior respectă standardele europene, iar lăcuirea produselor este realizată cu tehnologie fluxcoating ce asigură o mare rezistență în timp a stratului protector.

Maner PALERMO 301-243Maner VENETIA 301-206Maner BERGAMO 301-101Maner ANCONA 301-163Maner PADOVA 301-219Maner CORNER (inox)Maner CRISTIE ARGINTIUManer CRISTIE BRONZ
Ne mândrim cu
7.000 Clienți fericiți 28.000 Uși vândute și montate 125.000 M² de parchet vândut
Ce spun clienții noștri
Am avut nevoie de 4 uşi, am fost la magazin, am fost consiliat pe înţelesul meu, băieţii au venit la măsurători, după care uşile au fost montate într-o zi aleasă de mine. Sunt mulţumit de rezultat. Recomand.
Ovidiu, Bucureşti
Cataloagele Classen 2020