Cum cumpăr

Câţi oameni, atâtea gusturi. Aşa că ai mai multe modalităţi de a face cumpărături, în funcţie de cum îţi este mai comod.

1. Pe site

Plimbă-te prin galeria de produse şi alege-ţi preferatele. Apoi cere o ofertă de preţ şi completează formularul online. Noi vom reveni cu o cotaţie şi, dacă totul e în regulă, putem trimite direct echipa la adresa dorită, pentru măsurători.

Taxa de 200 de lei plătită în momentul efectuării măsurătorilor va fi scăzută din preţul produselor, în momentul în care vii la magazin şi plasezi o comandă fermă cu montaj.

2. În magazin

Ne poţi vizita la magazinul din Chitila, Sos. Banatului nr. 145, ca să vezi toate produsele de pe stoc şi să le alegi pe cele care-ţi plac mai mult. Apoi trimitem echipa la adresa dorită pentru măsurători şi îţi asigurăm şi transportul gratuit, în cazul în care decizi să cumperi produsele.

3. Din catalog

Pe lângă produsele din site, mai ai la dispoziţie şi colecţia din catalogul oficial Classen. Răsfoieşte-l şi, dacă îţi plac anumite produse pe care nu le avem pe stoc, ţi le putem comanda şi aduce în aproximativ 40-45 de zile.

Ne mândrim cu
7.200 Clienți fericiți 30.000 Uși vândute și montate 130.000 M² de parchet vândut
Ce spun clienții noștri
Vă mulțumesc pentru produsele oferite și montajul profesionist. Cu siguranță vom colabora și pe viitor pentru alte proiecte.
Săndulescu Dan Florin, București
Cataloagele Classen 2021