Servicii

O treabă bine făcută e una făcută până la capăt. Aşa că ne place să fim acolo pentru clienţii noştri cap-coadă, în tot procesul de selecţie şi montare, cu servicii profesioniste oferite gratuit de către echipa noastră de specialişti.

Transport

Uită de dubiţe, taxiuri cu tarif la suprapreţ sau firme de transport de marfă. Te ajutăm noi să ajungi cu produsele la destinaţie în deplină siguranţă.

Taxa pentru transport este de 100 LEI pe o raza de 10km in jurul depozitului (produsele se livrează până în fața locației).

Măsuratori

Vrei să cumperi nişte uşi, dar nu ştii dacă se vor potrivi? Vrei să-ţi montezi parchet laminat, dar nu eşti sigur dacă ţi-au ieşit bine măsurătorile? Lasă-ne pe noi să ne batem capul cu asta!

Echipa noastră se va deplasa la domiciliu, îţi va face toate măsurătorile şi îţi va spune de ce materiale ai nevoie şi în ce cantităţi. TAXĂ MĂSURĂTORI: 100 RON pe o rază de 10 Km în jurul magazinului.

Montaj

Nu stăm liniştiţi până ce nu vedem că totul e la locul lui şi ne asigurăm că se potriveşte. De aceea, îţi punem la dispoziţie (contra cost) şi serviciul de montaj al ușilor de interior și metalice, efectuat de către echipa noastră de profesionişti.

Şi poţi să ai încredere că eşti pe mâini bune: după 15 ani de experienţă şi peste 30.000 de uşi montate, meşterii noştri ar putea să-şi facă treaba şi cu ochii închişi.